Thursday, May 24, 2012

Buku merah jangan lupa bawak....sila renew kalau tamat tempoh...


Dah selamat renew 'buku merah' di bawah
Dah lama terperam sebenarnya
malas nak renew sebab takde nak kemana-mana 'over-the'sea'
but since dalam masa 15 hari lagi I will go 'over-the-sea'
maka terpaksalah renew 'buku merah' ni
hmmmm...menghitung hari
tak sabar2 dah rasanya nak pergi


pasport lama


passport baru....
tak cantik la gambar amik kat kedai gambar kat Jab. Imigresen Ipoh ni
amik gambar instant pakai machine yang dalam 'kotak' tuh
patutnya amik gambar kat kedai gambar kat luar awal2...isk







6 comments:

  1. nak buat jgk buku merah tu pun kalau jadi plan la taun ni....

    ReplyDelete
  2. nak tanya sikit boleh tak?
    kalu pasport mati bln 6 2013, kira nya bln 12 2012 kena renew kan...kalu nak beli tiket flight bln 1 2013 mcm mana?kena renew dulu ke boleh beli dulu tiket flight?tolong saya...saya tak tahu sangat....terima ksih

    ReplyDelete
  3. Anon,

    Psport msti valid 6 bulan utk fly ke tmpt yg perlukan visa.klu dekat2 je xpe rasanya.nk ke mana tu?

    ReplyDelete
  4. nak ke phuket jan 2013 nnt...skrg ada promosi airasia...boleh ke beli tiket dlu?nnt baru renew pasport tu...

    ReplyDelete
  5. Anon,

    klu setakat Phuket x apa rasanya sbb tak perlukan visa bagai :D

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages