Posts

Setahun berlalu

Image
Hampir setahun x update blog fuhh Macam2 perubahan dalam hidup ni sebenarnya Dari title pekerja dah bertukar kepada pelajar sepenuh masa Apa2pun Masih belum terlambat nak wish  SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN







Raya 2014

Image
Alhamdulillah...puas bercuti panjang beraya...sampai ke Sg Petani pkl 8pm 25/7 dan balik semula ke Perak 6/8












Salam Aidilfitri

Image

MH17 - sekali lagi Malaysia berdukacita

Image
Satu lagi dugaan besar buat negara kita bencana yang sama....melibatkan MAS MH370 vs MH17 MH370 ---hilang tanpa khabar MH17  --- terhempas setelah ditembak jatuh
al Fatihah buat yang beragama Islam sedihnya mengenangkan diorang balik nak beraya dengan keluarga

Homemade biskut raya

Image
Cubaan mengupdate blog Cuti Nuzul Quran semalam dimanfaatkan untuk membuat kuih raya bersama assistant cilik si Alysha since kakak Syafiqah dah duk asrama xde dah assistant besar assistant kecik pon jadik le dapat gak ringankan keje Ummi nak letakkan chocolate rice & hundreds and thousands renyah gak nak letak bende2 tu dalam paper cup kecik

Alhamdulillah

Image

Pesta Durian

Image
Lamanyaaaa menyepi dah hilang mood berblogging sebenornya tapi harini datang sikit tiupan mood nak berblog dapatle buat entry ringkas ni kejadian hari ni di opis ada member offer nak belanja durian Bota nyam nyam....alhamdulillah sedappppp