Posts

Showing posts from February, 2013

Foot Massage in Bangkok

Image
Memula takut nak try foot massage nih Dalam kepala terbayang yg bukan2 je Tapi lepas meround Chatuchak Market tuh Memang letih kaki wooo Ternampak pulak deretan kedai Foot Massage nih Hubby yg. propose suruh g massage sambil rehat2 kat situ Supaya dia leh round puas2 lagik haha
Pendek kata, sekali try foot massage Memang berbaloi2 sangat Cara massage diorang memang berbeza dengan urut Melayu Siap ada guna tool kayu macam pensel Yang di tekan pada point2 tertentu kat tapak kaki Kalau tempat ditekan tu rasa sakit, meaning, kita ada masalah kat bahagian tu lah Sama la interpretationnya macam Chinese Foot Massage tu cuma kaedah yang dibuat tak tau le sama ke tak Ingatkan setakat massage tapak kaki je Rupanya dia massage sampai ke betis Selesai yg itu dia suruh kita duduk Dan akan massage belakang bahu pulak Memula best massage nih Tapi towards the end tuh yang sakit sket Sebab dia akan letakkan hujung siku dia Atas belakang bahu dan tekan2 di situ Mengaduh2 jugakla suruh dia buat pelan2 sket Sekali massage 1 hou…

Bangkok Part III - Platinum Mall + Chatuchak market

Image
otwsesccccsadfcsdafdfs
Platinum Mall nih mmg mostly jual baju-bajan je
tapi Chatuchak Market memang besttttt
A must visit place kalau ke Bangkok
sangat besar pasar nih
separuh hari pun x cukup
banyakkkk sangat brang yang menarik
harga pulak tawar separuh dari harga display
but I just got to know about that bila dah balik Msia huhu
but still the price was very cheap and of good quality
tak sama dgn kualiti barangan china

jom layan gambar

nak melintas jalan ke Platinum Mall

jejantas yg cantekkk

Chatuchak market

Miss Deaf Thailand..........cantekkkk

baru perasan signage No Photo itewwwww huhu



karikatur....nak amik gambar kami berdua tapi lama pulak nak Q...so kensel



pepandaila sengetkan kepala ye...dah try rotate tp x mau jugak

terjumpa family dari Malaysia ni shopping kat sini...memang memborong sakan nampaknyaaa







Rindunya nak ke sana ya Allah

Image
Hanya Allah yang Maha Mengetahui  betapa rindunya terasa di hati ini untuk ke sana lagi SIL(kakak hubby) n suami dia ke Mekah 6 Feb haritu dan akan pulang semula ke Malaysia next Tuesday dan pada minggu yang sama pada hari Jumaat another SIL (kakak hubby jugak yang sama² kerjakan umrah sama hubby in 2010) bersama suami dan anak gadis sulung ppuan dia pula akan menyusul ke Mekah kalau bukan disebabkan isu mahram yang diperketatkan oleh pihak kerajaan Saudi sanggup rasanya mengikut mereka-mereka ini 

nak hilangkan rindu maka sentiasa lihat kat link ni...bagai melambai2 je suruh datang huhu
http://www.justin.tv/bidayatv?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=makkahlive.net#/w/4865812608/6
semoga ada rezeki ke sana lagi ya Allah tak puas rasanya berada di sana selama 14 hari jemputlah diriku menjadi tetamuMU lagi ya Allah...Aminnnn

Teaser....what we did on the past CNY holiday

Image

Promosi Herbalife

Image
Sesape tau orang /kekawan yg menjual or mmg anda sendiri menjual HERBALIFE dan ada promo murah2 ke sempena CNY ni untuk 1 month pny pakej sila bgtau sy ye in need of one instantly!!!

Super duper busy.....layan gambar jela

Image
Published with Blogger-droid v2.0.6