Posts

Showing posts from August, 2013

Countdown coti² Malaysia

Image
mode : tak sabar

Happy birthday...

Image
...to my little cheeky boy

having you is such a great test from Allah with your frequent asthma attacks with 3 sudden fits which made me tremble to make sure you are fine with your tantrums of wanting to get what you want
however, having you with us is such a great blessing you bring joy and laughter to the family you light up our lives
to my dearie FIRAS ZAHIN may Allah bless you with the best health and all the great things in life and most of all,  Ummi doakan Adik menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat

Selamat Hari Raya

Image
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin buat semua pembaca blog ini tak kira di mana berada ampunkan salah dan silap seandainya ada hasil nukilan yg mengguris hati mana2 pihak harap dimaafkan

Cornflakes madu

Image
Ini kuih raya ke-2 dan terakhir buat tahun ni yang beli pun dah banyak dalam 8-9 jenis huhu tapi saja buat aktivit ni dengan anak2 quality time with the kids kan senang je buat kuih ni dan sedapppppppppsssssssss