Posts

Showing posts from January, 2013

Jawapan Cer Teka

Image
Tak ada yg menjawab dengan betul dan tepat Lagipun, air tuh x wujud di Malaysia nih 1st time merasa kat Bangkok aritu mmg sedap nikmat sangat airnya
nak tahu air apa?



Walaupun tak ade yg meneka dgn betul, namun sy bermurah hati nak berikan cenderahati kecil buat kesemua peneka.....cenderahati murahan saje dari Bangkok  =keychain cum tiny notebook seperti di bawah
kepada kesemua pemilik nama di bawah, sila emailkan kepada sy details untuk penghantaran kepada hezlinahashim@yahoo.com  :D
Kakcik Nur said...Air asam jawa ke? Tapi lain pulak warnanya. :)
Fiza Rahman said...Kaler macam air oren.
Imaan09 said...air asam boi kot..
Fadilah Aziz said...air kolagen kot...haha..sekarang musim org minum/mkn kolagen

WW - Cer teka.....

Image
Cer teka.....air apakah ini?


BERJAYA AKHIRNYA......

Image
Another holiday I suppose weeehhhhhuuuuuu

Untuk 7 orang pegi dan balik....berbaloi².....berjalan sakan tahun nih....bulan Ogos g Langkawi....ujung tahun lak g KK......takpela, bawak si Kakak yg habis PMR (scheduled to be held in Oct 2013) relax² and enjoy....kut² tahun depan dah masuk asrama pulakkan .....

Bangkok - Part II

Image
meh layan sambungan citer Bangkok aritu malam tu lepas rehat2 kejap kami turun ke bawah nak meninjau2 bandar Bangkok di waktu malam
bestnya stay kat Amari Watergate Hotel nih kuar je hotel terus nampak PLATINUM mall nih just across the road naik jejantas tetiba semput sudah datang wheezing kuat...inhaler ada kat bilik hotel adehhh..... berenti kejap kat atas jejantas sambil amik piccas
dah rasa kurang baru menapak ke Platinum tu kurang bernasib baik sbb diorang tgh mengemas nak tutup perniagaan dah kat sana semua mall tutup awal  jam 9.00pm (10.00 pm waktu Malaysia) dah bungkus
hubby ajak jalan2 lagi kat tempat lain di sekitar tapi x berani nak pegi jauh dek wheezing tuh slowly berjalan balik nampak street hawkers jual macam2 barangan ada pulut+durian, pulut+mangga tapi x beli pun



the next day, dah selesai sesi conference day 1 jalan2 di sekitar Bangkok merasa naik tuk-tuk (macam bajai kat Indonesia) pengalaman yg menarik (nnti next entry cerita pasal ni)
ajak hubby g makan kat Fareeda Fatornee restaurant ka…

Ye ke dijamin sampai esokkkkk..................????

Image
Ku menungguuuuuuu