Monday, June 23, 2014

Pesta Durian

my plate.....ehem...pulut I kukus tauuu
Lamanyaaaa menyepi
dah hilang mood berblogging sebenornya
tapi harini datang sikit tiupan mood nak berblog
dapatle buat entry ringkas ni
kejadian hari ni
di opis
ada member offer nak belanja durian Bota
nyam nyam....alhamdulillah sedappppp


5 comments:

  1. terbaek... sedapnyaaa...tapi sekarang hany takleh makan durian lg, kena pantang lagi 2bulan. tak sabarnya nak makan durian ni...

    ReplyDelete
  2. Wah akak, sedap makan durian.

    Yus pun dah lama tak update blog dan bw. Mood ke laut juga,baru harini terajin balik...ekekek.

    ReplyDelete
  3. Rohani Hashim...
    alhamdulillah rezeki...oo dlm pantang ye...sabar ye..x lama dah tu

    ReplyDelete
  4. Rohani Hashim...
    alhamdulillah rezeki...oo dlm pantang ye...sabar ye..x lama dah tu

    ReplyDelete
  5. yus...


    akak pun sama...rajin update fb je...hehe

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages