Friday, May 17, 2013

Wan dan cucu

Malasnya nak update blog....tarak mood
Blogwalking tetap dijalankan
Suka membaca....tpai malasnyaaaa nak menaip di blog sendiri

Anyway, since hari ini adalah hari yang sangat indah
cuaca yang indah...suasana yang nyaman
makanya, updatelah sikit apa yang termampu

Kisah di hari mengundi aritu
tapi bukan nak cerita kisah mengundi
ini sedikit sorotan cucu dan wan (datuk) nya

Firas ni suka sangat dengan aktiviti luar rumah
nampak je wan dah siap sedia menyapu kat luar rumah
dia pun mengekor
wan ke bahagian depan rumah...dia pun ke depan
wannya bawak sampah masuk nak buang ke dalam tong sampah
dia pun mengiringi wannya
ala-ala bodyguard gitu
haha
bodyguard kecik
meh layan gambar


siap sedia menerima arahan

sapu elok-elok ye wan


meh kita ke dalam pula


kemain lagi si Firas tu ye.....alhamdulillah, at the age of 77, my dad masih diberikan kesihatan yang baik....cuma lately ni lutut dah x berapa kuat....berjalan boleh, cuma kalau nak naik tangga tu masalah la sikit

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. as salam kak ina,
    hehe, sebijik macam anak-anak saya kak. kecuali yg baby lah, semuanya kaki mengikut atok, nenek kalau di luar rumah.

    alhamdulilah ALLAH bg kesihatan yang baik pada ayah akan.
    mesti atok seronok sebab ada peneman bila buat kerja kan kak.

    ReplyDelete
  4. kuat lagi wan buat keje sapu sana sini... cucu nye lak ngekor jer... :) heheheh.. mesti dia sangat rapat ngan wan kan..

    ReplyDelete
  5. salam kak ina,
    alhamdulillah kuat lg ye ayah akk, firas dah besar ye.

    dah lama sue follow blog akk :) salam perkenalan dari su. jemput ke blog su ye sihatitunikmat.blogspot.com

    salam ukhuwah ^_^

    ReplyDelete
  6. Lin,

    selalunya si Adam & Firas yang suka temankan aktiviti luar nenek or atoknya nih hehe

    alhamdulillah...masih sihat

    ReplyDelete
  7. Jassnani,

    aah ayah akak mmg x reti duk diam...ada2 je keje nak dibuatnya

    ReplyDelete
  8. salam Su,

    thanks follow blog akak...alhamdulillah atas nikmat kesihatan buat both parents akak...moga dipanjangkan umur mereka dan sihat2 selalu :D

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages