Friday, June 26, 2009

Unplanned vacation

budak kecik yg sangat kelaparan

the view from our balcony...so breathtaking...big bungalows down there






pantang jumpa bedak..habis nak disapu kat kepala dia..isk

minat sungguh membaca..............................dan menconteng.....


Citer ni dah basi..tapi since Ummi asek bizi dan x sempat nak hapdet blog sedangkan pics dah byk amik..Ummi citer la sikit kat sini ye...

Last 3 weeks(maybe kut) Ayah kene outstation ke Penang..memula dia ajak ktorg balik kg jek sbb Penang & SP dekat jek...tapi bila smp kat sana dia berubah pikiran, ajak kami semua sefamily overnight kat Penang sbb dah dapat hotelroom kat Equatorial..rugi la nak membazir gitu aje...Ummi mmg suka sangat le dapat relax macam ni...budak2 lagi la sonok bila tengok pool yg sgt besar dan tak crowded dengan orang...

so, ktorg di sana 3 hari 2 malam...puas hati Ummi..dapat rehat puas-puas....plus dapat jalan-jalan kat Queensbay Mall (walau Alysha buat perangai nak didukung Ummi je sepanjang kat sana..isk)...then, malam dinner kat tepi laut tak jauh dari Queensbay tu..ape tah nama medan selera tuh...the price was not bad at all...yela kat Penang kan..ingatkan mahal melambung...rupanya, very reasonable dan masakan pon sangat sedapppppp.....hari terakhir kat sana kami ke 'Akuarium Penang'...ada la ikan sikit2..takdela banyak sgt...syok tgk ikan besar2....the kids pulak dapat feed fish & turtles....tapi kamera Ummi dah abih bateri...so,guna kamera Ayah jek...

6 comments:

  1. view dari hotel tu sangat cantik...
    hmm, bila lah nak p penang nih

    ReplyDelete
  2. aah bib..memang cantik..tapi sesekali tengok bawah..gayat gak woo

    ReplyDelete
  3. bestnya EQ penang nih.. santek..

    ReplyDelete
  4. besnya.. jalan2.. dah lama tak gi Penang, ada la 7 tahun...
    seronoknya ..

    ReplyDelete
  5. nadnye

    aah..jln2 mmg sonokkk....7 thn???lama tuuuu

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages