Wednesday, March 6, 2013

WW

Dah dapat
Transkrip bachelor degree dulu (yg di atas tu)
Entah cemana hilang dari simpanan
Maybe sebab banyak kali berpindah-randah rumah sewa dulu2
Alhamdulillah...request semula dari UUM last week
Minggu ni dah dapat both in BM and English translation
Boleh la cuba apply2 untuk sambung study pula :D
 

2 comments:

  1. sebab berpindah2 tu lah kan kak.
    saya pun hilang yang part degree lepas pindah rumah.

    alhamdulilah setelah setahun dua jumpa semula.

    jom sambung study.

    ReplyDelete
  2. Lin,

    tgh amik nafas amik mood dulu
    memikir jugakla cemana nak study lagi,handle anak2 sendiri lagi,xde maid lagi
    pfffttttt

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages