Tuesday, June 24, 2008

Pok amai-amai

Alysha pantang dengar org nyanyi lagu pok amai2 mesti dia pon nak tepuk tangan sambil mulut buat bising..nyanyi la jugak kot

video

4 comments:

  1. Salam...Alahai, bestnya dapat dengar suara mama Alysha. Rindu pula rasanya nak dengar suara K.Ina, hehehe...Cute tul Alysha. Cam umi dia...Moga Alysha dan umi serta familinya sihat-sihat selalu...

    ReplyDelete
  2. ala syiqin....rindu akak ker???waaa...rindu qin jugak...bila g cafe ali village 4 je mesti ingat syiqin..bila g mkn nasi lemak kt cafe cimb je mesti ingat syiqin...bila tgk fridge samsung tuh lagik ingat syiqin..dah byk berjasa kt akak tau....hehe..bila nak balik Mesia?raya nih balik ke?ada rezeki boleh jumpa....

    ReplyDelete
  3. Hehehe...:D Iye ke, akak? Ni yang wat saya lagi sedih, terharu ni...Alahai, rindunya nak balik!!!Tak sure lagi akak. Plan macam nak balik masa raya puasa atau haji. Tapi, tengoklah camner nanti, jadi ke tak. Kalau jadi, Insha-Allah saya contact akak. Tul, ada rezeki boleh jumpa. Insha-Allah, harap dapat jumpa Ust. Nuri kat sini. Dia ada kat UK katanya...Akak, doakan untuk saya...

    ReplyDelete
  4. a'ah..ustaz nuri ke uk sampai awal bulan julai rasanya...bestnyer klu boleh ikut g sana jmp syiqin gak...ntah bila lah turn akak lak nk dpt scholar g uk..isk..staf makin ramai..competition makin sengit

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages