Friday, December 14, 2012

Super busy....Lumut...Bangkok

 





























Ya Allah...Sangatlah busynya sejak cuti sekolah ni
Weekend mmg tak lekat rumah sbb asek berulang alik ke KL
since anak2 semua diangkut dek hubby ke KL
tinggal Firas je kat sini
tu pun ada seminggu tu hubby suruh tinggalkan dia kat sana

this week dah ada 3 orang kat sini
the big boys masih di sana
malam nanti barulah balik ke sini

esok insyaAllah ke Lumut pulak
sebab x dapat bwk budak2 ikut outstation next week
maka bawaklah diorang holiday kejap kat Lumut nih
ala dekat je pun...sepelaung jek
jadiklah kan...janji diorang happy 

























next Friday dah kene outstation 
first time outstation overseas atas urusan keje
nak present paper
patutnya kene pegi sorang diri tapi takut la pulak
first time la katakan
ajak hubby sekali
but at his own expense la kan huhu
mine of course le kampeni yg bayor
asalnya nak kejar conference kat Perth
tapi x sempat htr paper by the deadline
so ke sini lah dulu
as a starting point
moga2 tahun depan dapat terbang lebih jauh lagi....Aminnn



2 comments:

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages