Friday, February 15, 2013

Rindunya nak ke sana ya Allah
















Hanya Allah yang Maha Mengetahui 
betapa rindunya terasa di hati ini
untuk ke sana lagi
SIL(kakak hubby) n suami dia ke Mekah 6 Feb haritu dan akan pulang semula
ke Malaysia next Tuesday
dan pada minggu yang sama pada hari Jumaat
another SIL (kakak hubby jugak yang sama² kerjakan umrah sama hubby in 2010)
bersama suami dan anak gadis sulung ppuan dia pula akan menyusul ke Mekah
kalau bukan disebabkan isu mahram yang diperketatkan oleh pihak kerajaan Saudi
sanggup rasanya mengikut mereka-mereka ini 

nak hilangkan rindu maka sentiasa lihat kat link ni...bagai melambai2 je suruh datang huhu
 http://www.justin.tv/bidayatv?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=makkahlive.net#/w/4865812608/6

semoga ada rezeki ke sana lagi ya Allah
tak puas rasanya berada di sana selama 14 hari
jemputlah diriku menjadi tetamuMU lagi ya Allah...Aminnnn

4 comments:

  1. insyaallah


    satu hari nanti , akan termakbul doa ..

    amin

    ReplyDelete
  2. Subhanallah, tengok gambar2 ni saya pun rasa rindu walau belum pernah pergi..

    ReplyDelete
  3. saya dah masuk minggu-2 berkursus..seronok sgt..kalau dah jejak ke sana sure lg seronok..excited!

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages