Wednesday, February 20, 2013

Bangkok Part III - Platinum Mall + Chatuchak market

otwsesccccsadfcsdafdfs
Platinum Mall nih mmg mostly jual baju-bajan je
tapi Chatuchak Market memang besttttt
A must visit place kalau ke Bangkok
sangat besar pasar nih
separuh hari pun x cukup
banyakkkk sangat brang yang menarik
harga pulak tawar separuh dari harga display
but I just got to know about that bila dah balik Msia huhu
but still the price was very cheap and of good quality
tak sama dgn kualiti barangan china

jom layan gambar

nak melintas jalan ke Platinum Mall

jejantas yg cantekkk

Chatuchak market

Miss Deaf Thailand..........cantekkkk

baru perasan signage No Photo itewwwww huhu



karikatur....nak amik gambar kami berdua tapi lama pulak nak Q...so kensel



pepandaila sengetkan kepala ye...dah try rotate tp x mau jugak

terjumpa family dari Malaysia ni shopping kat sini...memang memborong sakan nampaknyaaa







5 comments:

  1. pegi time cuti sek tak bawak anak2 ke kak?
    x pernah smpi cini, ada rezqi nk terjah jugak la

    ReplyDelete
  2. Nureen,

    pegi outstation bekerja...payah nk bwk anak2...lgpun diorang semuanya xde passport lagi.....nnti2 lah klu ada plan nak bwk semuanya g overseas baru nk buat passport

    ReplyDelete
  3. Mmg murah2 ya brg sana kak? Kite dgr citer katanya begitu :)

    ReplyDelete
  4. Ummi Sal,

    Aha memang murah dan paling penting, berkualiti tinggi

    ReplyDelete
  5. Waa jalan2 Bangkok, bestnya ina. Ummi pernah pergi masa anak2 kecik dulu, dah lama dah, hehe..

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages