Tuesday, March 18, 2008

Alysha's new skill

Pagi tadi dah siap2 nak kuar umah nak g keje sambil2 duk babai2 kat Alysha yg tgh meniarap atas tilam dia...then tetiba nmpk dia cam nak terlentang ke belakang..kelam-kabut nak g sambut...rupa2nya dia selow2 je lentangkan badan dia(roll over from lying on tummy to lying on back position)....dah mula pusingkan badan rupanya anak umi nih...balik umah tengahari tadi pon dia buat lagik skill baru tu..hehe...tgh excited la tuh...so cute!!!!

p/s nak tunjuk pic takde la pulak sbb digital camera ada ngan hubby kat KL nun

3 comments:

  1. alhamdulilah...saya asik duk tgk baby girl lambat sikit perkembangan nyer..tp alysha bagus..dia cepat..
    :D

    ReplyDelete
  2. ye ke lin...ntahle..akak pun dah lupa bab2 perkembangan baby nih..yela..dah lama xde baby..hehe

    ReplyDelete
  3. yup...sepupu ray umur da 11 bulan,,merangkak pun lom pandai..camna nak jalan..

    anak kawan saya pun sama gak..lambat ada perkembangan utk merangkak..

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages