Friday, March 7, 2008

Introduction

Bismillahirahmanirahim pembuka bicara pertama dalam arena blogging ni...

Today, sama macam other Fridays mmg hari yg 'lemau' utk bekerja sbb esok n lusa cuti kan..dahtu, siap amik cuti extra lagi konon2 nak balik mengundi kt kg, tp disbbkan budak2 dah mula cuti sekolah, so sajelah amik extra leaves utk bwk diaorg jalan2..dah lama x jalan2 ni..

Apa2pun, diucapkan 'SELAMAT MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB ANDA SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA ESOK' .... undilah secara rasional dalam memilih pemimpin anda.....

2 comments:

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages