Thursday, July 9, 2009

GH CD

Ini hasil CD exchange dengan Ayu... jenama GH snappy button...Ummi hanya ada satu CD snappy button jek..yg lain sumer velcro...Alysha selim size...so Ummi, ketipkan button untuk kecikkan size CD..kalo tak leaking lak nnti...tapi mengamuk2 budak tecit nih nak dipakaikan snappy button...agaknya Ummi terkial2 pertama kali nak button up all the buttons...isk2..kalo velcro sekali zasss jek takyah lelama...so, hasil pemakaian agak tidak kemas disebabkan ALysha yang meronta-ronta..isk...

RED color...I like it...tengs Ayu....







nampak tangan abangcik tgh bg warning soh duk diam-diam



siannn budak nih...Ummi lama benor paksa dia jadi model nak bergambar

(sori Ayu,dah lama nak tepek tapi bz manjang)

12 comments:

  1. lawak pun ada.. sabar yea Alysha...

    ReplyDelete
  2. alahai.... kejamnyer ummi.... babab ummi.... :)

    ReplyDelete
  3. ibu umairah,
    ummi dia nih terkial2 lama sangat nk pakaikan CD kat dia...itu le pasal

    ReplyDelete
  4. kak ina.. nnti bg review GH ni eh? erk.. insert KS tu nak tak?

    ReplyDelete
  5. alahai siann nye.. hehehehehhe

    ReplyDelete
  6. hai kak ina...act dah lama tak masuk blog n baca blog kekawan hehehe...sekali masuk adalak pasal cd gh hik hik hik...ok ler tu...pakai snap button memang nampak tak kemas sangat...pakai velcro nampak kemas n cepat :)...air muka alysha sama macam papa dia :P

    ReplyDelete
  7. koci,

    ekceli lelama pakai kemas...cuma bila 1st time pakai snappi button nih,x brp nak reti hihi

    aah muka alysha mmg fotostat muka ayah dia

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages