Sunday, July 5, 2009

Alysha kat playland


Nih masih kisah di Penang haritu..waktu jejalan kat Jusco Queensbay Mall..dahle Ayah xde sbb g tengok team dia buat exhibition kat bawah...si Alysha pulak asek nak berdukung jek... taknak langsung dengan bibik camne Ummi nak meroyan shopping..haishh ...alkisahnya, ada pulak playland kat Children's Dept., budak2 tu ape la lagi, mintak duit nak beli token le...si Alysha pulak memula Ummi bagi dia masuk dalam play area yg ada slides, ball pool etc...ada le dekat 1/2 jam gakla...tapi,dia takut sikit bila ada budak2 yg lasak2 buang bola sana-sini.....then, pastu letak kat keta & bas mainan yang leh goyang2 kuar bunyi bila dimasukkan token..sib baik dia nak turun each time masa dah tamat...kalau nak dibandingkan dengan abang kakak dia dulu..huhu..ngeri..menjerit2 taknak turun...good girl Alysha...keep it up kay..jgn lak karang2 berubah laku pulak ek...


2 comments:

  1. alysha cute bangettt...baju pun cantekkk...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages