Friday, May 15, 2009

B4 the wedding - FRIM

Bila di bagitahu yg wedding tu will be from 8pm -10pm...I was like...nooooo....nanti Alysha cranky nak tido macam mana?takkan nak drive balik guest house sorang2...huuu...creepy wooo...


but since Alysha sangat2lah eksaited+happy bermain dgn kazen2nya di sebelah siangnya...jadi, dia pon tido sepuas2 hati dari jam 4.30 pm- 7.30 pm...Ayah yang kepenatan pun tumpang sekaki napping for about 1 hour



Nih ha pic my sis which I called Dikda...tgh disolek oleh Abg Din...pak andam...diimport khas dari Nilai..huhu





See her red eye????It's not conjunctivitis but the contact lens infection...grrr....time ni la pulak nak kene


the kids getting ready for the wedding...tgh riang gumbira

Haiqal & Amirul dah siap...ready to go

2 comments:

  1. kak ina...

    lawanya pengantin...

    nanti kalau ada rejeki ada anak lg...leh lee pakai CD....saya pon suka benornya...kena kumpul duit nih...hehehehhe...

    ReplyDelete
  2. mommy anis

    hihi

    dah dpt green lite tuh utk bg adik kat anis...apa tunggu lagi...moh ber CD

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages