Tuesday, May 5, 2009

Rentetan wedding my sis - 30 April - PART 1

my bro & his wife tgh 'isi minyak' before sambung tugasan melambak2


my mom tengah inaikan jari-jemari bakal pengantin yg baru mandi


proses pemakaian inai...yg di jari saja diinaikan oleh my mom..yg lelain tu dia g buat kat kedai



sooooooooooooooooooo tiringgggggggggggggggggggggggggggggg....penatnya Allah aje yg tahu...dahle few days before that asek tak tido malam sebab Alysha demam panas tiba-tiba...from Sunday-Wednesday...tup-tup kuar rashes measles penuh satu badan on Thursday and the fever automatically resided...nak kuar campak halus rupanya..patutlah demam tinggi benor..sampai menggigil2 memalam dia tidotido meniarap atas badan I jelah jawabnya,nak mengempeng jek...alhamdulillah, demam dah totally sembuh hari Khamis tu..bolehla Ummi mulakan tugasan kat rumah Tok walau Alysha asek nak berdukung ke sana-sini plus taknak dengan orang lain....

bersambung di Part II

6 comments:

  1. ya Allah..kecian Alysha..demam yea...di tengah2 demam kenduri...

    semestinya kak Ina..klu kenduri mesti penattttttt sangat kan...

    ReplyDelete
  2. salam Hez,
    kenduri kahwin memang letih, lebih lagi kalo kenduri kawin adik-beradik kita... saper lagi nak jadi runner kalo bukan adik-beradik... heheh

    ReplyDelete
  3. jaga baik² la...klau anak demam saya last² tak leh attend kenduri cousin sbb both of my parents kena denggi ari tu...

    ReplyDelete
  4. lin...
    tulah..sib baik dah sembuh hari khamis tu..kalo tak,mmg tak dpt la nak menolong diorg

    ReplyDelete
  5. kakyong,

    betul tuh..tapi lepas selesai kenduri..rasa seronok+puas hatiii sangat

    ReplyDelete
  6. Helnie

    isk...tulah...mmg alert bab tuh

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages