Monday, January 10, 2011

^#%$&^%#$%^$#&

Oh no!!!!!!!!!!!!!!
Gatal tangan duk godek² itu ini
habis semuanya ilanggggggg
huwaaaaaaaaaa
habis templateku ilanggggggggg
widget2 sumer ilanggggggggggg
header pun ilanggggggggggggg

terus ilang mood!!!

13 comments:

  1. yang tak save dulu ke template asal tu...ala kesiannya...

    ReplyDelete
  2. uwaaa kak inaaa...semua ilang......follower akak pon ilang ka?

    putih salju kulit blog akak....shantekkkkkkkkk jugak :)......

    ReplyDelete
  3. aduhai...banyak2 sabar ina...moga jumpa balik la yer...

    ReplyDelete
  4. aik tu yg pelik apasal polos jer ni

    ReplyDelete
  5. alahai.......ilang semua ke kak..

    yus tag akak untuk award tau. td ada tinggal msg kat shoutbox, abis dah hilang kena beritahu semula ni...hehe

    ReplyDelete
  6. patut la saya tgk pelik semcm je blog akak ni...huhuhu...

    ReplyDelete
  7. Hok aloh laaa..simpatinya..takpa takpa..buat lain slow2..anggaplah baru kenal blogging itu apa..*nak kata apa lagi..*sabaa jela kan..

    letak follower lain...nnt sy follow skali lagi ye..

    reminder for myself too: slalu sgt lupe nak download full template sblm nk ubah sana sini..huhu

    ReplyDelete
  8. hez..
    apa dah jadi ni... ;)

    awat tak guna template designer jer...

    ReplyDelete
  9. sabar kak ina..sabar. takpe, nanti buat semula slow2. nadiah nak tolong pun tak tau cmne..huhu..

    ReplyDelete
  10. cian Ina.. dlm dunia blogger pun ada dugaan.. smg Allah mempermudahkan urusan lpas ni.. Amin..

    ReplyDelete
  11. Anje,

    dah save tapi ntah nape smlm xleh guna balik

    mieja,
    satekk ek putih...ku nengok cam x bermaya jek

    Lynn,
    alhamdulillah dah jumpa

    sumimie,
    haha polos...sib baik x poyos kuikuiku

    yus,
    ada tag eh?nnti akak g amik ye

    wahida,

    tula pasal

    de Elle,
    putih suci ye,,,hihi

    Sufeenan,
    dah jumpa balik..lega

    bib,
    kalut benor smlm..itu la pasal

    ida,
    dah jadik putih salju huhu

    Nadiah,
    alhamdulillah..dah 'pulih' sendiri

    bunga ros,
    dugaan..sib baik x ilang sumer entry pulak

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages