Tuesday, February 17, 2009

Nangissss...nape cayang???

Ala cayang busyuk Ummi...nape ni cayanggg? kalau alysha dah besar nnti tgk pic ni mesti marahkan ummi sbb publish satu donia


Alalala...budak majuk pulak dahhhh

Nangis lagikkk

Stresss...tarik rambut yg halus seciput nih

Uwaaaa...Ummiiiiiiiiiiiii

Another crying pose..meh Ummi nak investigate...nape cayang nangis nih...isk

Laaa...sebab bende cinonet ni ker...


Anak daraku sorang kecik nih memang pantang sangat kalau nak diikat or disepit or dipakaikan hairband kat kepala dia...isk..sian Ummi...tingin sangat nak menghias anak dara kecik dia nihhh

18 comments:

  1. alalala lawak la alysha takmo ikat rambut eks???

    ReplyDelete
  2. a'ah ena
    dia mmg tak suka ada bendasing kat atas kepala dia

    ReplyDelete
  3. heheeh...x suka comel2 yea sayang...

    ReplyDelete
  4. kkekek...
    macam iki yang tak suka ada bendasing atas kepala...ekkeke...shomels la alysha nangis....gerammm

    ReplyDelete
  5. lin...
    tulah..dah le gegirl nih mcm2 perhiasannya

    ReplyDelete
  6. luna

    iki boboy okies la sikit..inieh gegirl..isk..
    bebudak nangis pon comel kan?kalau mak budak yg nangis...erkkkk

    ReplyDelete
  7. alahai ....
    beria dia nangis kak ina ...

    kalo suffiya dia campak kan jerk,
    pastu cakap ..

    'tak nak .. jangan ibu ...jangan ...' kekekeek

    ReplyDelete
  8. kekek..suffiya dah pandai cakap...
    alysha pandai cakap jerman jek...hihi

    ReplyDelete
  9. kekeke..takmo ikat rambut sampai nangis yek...kalu sufia lak makin tadah suruh ikat..kekeke...macam2 budak2 nih..

    ReplyDelete
  10. waaa bestnya sufia...suka berhias...

    ReplyDelete
  11. ermmm anak kiter yg wani pun same pantang tak nak ikat rambut ke letak sepit ke... mesti nk kena umpan cakap 'nk ikut mama tak' baru dia nk..

    ReplyDelete
  12. nasa...
    at least wani dah paham bahasa kita..alysha ni paham bahasa 'jerman' jek...cakap pape pon x jalan gakkk..huhu..tunggu la dia besar sikit nanti...ummi dia gian nak menghias

    ReplyDelete
  13. laaa ingatkan sebab apa laa td...sedey bebenar muka dia...rupanya xsuka ikat rambut...

    ala aii alysha...kalau ikat rambut la baru chomey....

    ReplyDelete
  14. my anis la ni dah 18 mths.. baru boleh nak sepit2 @ ikat rambut dia.. kalo sebelum ni , dia asyik nak cabut or may be dia belum selesa lagi ade 'bendasing' atas kepala dia.. skrg ni siap mintak ikatkain rambut lagi.. btw, brp umur alysha?

    ReplyDelete
  15. sapalaa yg mendera si cute alysha tu ekk....iskk iskkk siann dia...dah majuk..

    apa??? tag lagi....waaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. Ida

    alysha mmg camtuh..taknak letak pape atas kepala dia

    ReplyDelete
  17. kakyong aka bib

    owh ye ke..maybe kene tunggu alysha besar sikit lagi kut...dia baru 1 thn 3 bulan :)

    ReplyDelete
  18. nuds...

    sape lagi yg mendera kalu bukan ummi dia nih..hikhik

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages