Tuesday, November 10, 2009

Mini birthday celebration

Sabtu pagi lepas,Ummi sebenarnya takde mood sangat nak wat birthday party kat alysha. Sebabnya, dahle baru sampai KL hari Jumaat tu...si Alysha pulak meragam semalaman menangis itu tak kene,ini tak kene...aduhai....so,Ummi bangun pagi dengan 'mata panda' plus pening sangat kepala...few times jugak rasa nak pitam...sampai dah cakap kat si Kakak 'takyahlah buat birthday Alysha harini...lain kali la kita buat kat Perak'...tapi dia taknak, nak gak buat kat KL...Ummi menurut ajela....belikan kek...then plan nak wat ringkas² jela kat budak² (anak² jiran)2-3 orang udahle....goreng cocktail sosej, goreng ayam salut tepung, Kakak buat french toast & ada 2-3 simple dish lain...plus the goodie bags...

Sekali tu, Ummi blom selesai menggoreng ayam,terdengar orang bagi salam...alamak...all these while kalo buat birthday party, takdela pulak mak ayah budak² pon datang...kali ni dahle buat seringkas mungkin, jiran² lak datang sekali..aduhhhh...apa pon blom ready...humm...nasib le labooo.....Ayah mmg gumbira betul haritu..sbb dapat jumpa ngan kekawan dia+member borak di masa lapang kat situ..huhu


the cake




Ayah tgh seronok bersembang ngan jiran²...adeh...sempoi abisss laar

Acik Liza(our former bbsitter wktu Alysha blom lahir)

Birthday gurl...badan susut sbb baru baik sakit & baru leh makan

Makan jela apa yg ada ye...


Gigih nak tiup lilin 2 batang tu



Ayah & Cik Azmi (dan anaknya Seri) yg tak lama lagi akan pindah ke umah lebih besar...hmm...kurang sorang jiran baik Ayah

4 comments:

  1. takpe mini birthday party pun.. happy jea birthday girl tu..

    ReplyDelete
  2. nadnye

    hemm..tp cam x pueh hati gak...bday gurl mmg hepi..tatau pape pon

    ReplyDelete
  3. mini celebration pun tak pe. anak2 ni bukannya paham. yang dia tahu ada birthday cake utk dia.

    ReplyDelete
  4. kak has

    hemm..mmgla..tapi hati ummi dia ni rasa cam x puas lak

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages