Wednesday, November 11, 2009

More Books again ^_^

Arghhh...dah lama Ummi tak membaca...bukanla tak membaca langsung kan, mana mungkin pekerjaan Ummi ni membuatkan Ummi tak membaca....reading here refers to reading novels...tetambah pulak my favorite authors...CECELIA AHERN...dan sekarang mula berjinak² menyukai another author which is JODI PICOULT...I just love their imagination and passion in writing their novels...sangat kreatif~~~

Ummi dah lama x beli tru MPHonline sbb azam tahun ni dah tak nak pakai CC walau sesen pon..hanya nak melunaskan baki yang ada pada CC yag satu tu...hemm...last few weeks, tup² ada pulak invites kat blog soh jengah kedai buku online dia..wallaaaaaaaaaaaaaaa.....nampak buku my favorite author!!!!!!!!!!!!!terus order dan sampai semalam kat umah...adusss....sebaik je Alysha tido malam tadi, Ummi dah mula baca buku THE GIFT tu.....ni la masalahnya kalo once Ummi baca novel kesukaan Ummi...harusss melekat membaca sampai 3/4 buku tu & then baru perasan jam dah pukul 12 tgh malam....adehhh....terpaksa le sambung esok jawabnya....dan awal pagi ni, Ummi berjaya habiskan baca novel The Gift.....
tapi..............................................................
huwaaaaaaaaaaaaaaa....endingnya sungguh menyedihkan...sungguh menusuk kalbu...dan hasilnya, Ummi datang keje dengan mood sedey...huhu...takleh jadi nih...malam ni nak mula baca another novel tu pulak...Handle With Care...hope it will have a happy ending...ngeeeee ^_^

still wrapped in the plactic


side by side...my favorite authored books


hape lak nih???



heheh...ape lagi kalo bukan HL..dah 2 minggu putus stok..ni nak kene mula balik



2 comments:

  1. kalau da kaki buku..mesti tak boleh berenti kan kak...cayalah...
    kita orang perempuan ni mmg emosi sungguh...kan...

    ReplyDelete
  2. lin

    tulah kan..nak nak pulak dapat buku yg memang kene ngan jiwa raga kita huhu

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages