Monday, August 13, 2012

Jom buat kuih raya

Mood sebenarnya dah ke laut
Dah eksaited nak balik kg beraya



Apa2 pun...jom buat kuih raya dulu









Toddler Masterchef kita pada hari ini.....FIRAS ZAHIN

Dah mula mengaco

Bahan2

Dan mula!!!


Adjust ni dulu


Dah siap!!!

Cepat dimasak, sedap dimakan...tapi sayang dah buat 2 adunan tapi hanya dapat 3/4 balang jek


Jejari Viennesse


Kristal pelangi 3/4 balang, Jejari Viennesse 2 balang...sumber resipi --->Majalah SAJI terbaru

8 comments:

  1. Mesti firas suka kacau sebab kita wat bnda baru.. Hihihi.. Sedapnyer biskut tu..pos bleyyy?? Hahaha

    ReplyDelete
  2. tahniah kak, rajin wat kuih.

    sayangnya dapat sikit je kan. x pe kak asal ada kan.

    ReplyDelete
  3. Hez - Yang kaler pelangi tu lebih kurang akak punya. Hehehe...

    ReplyDelete
  4. seronoknya ada tukang tolong hehheheh....akak, selamat hari raya maaf zahir batin..muahh muaaahhhh...

    ReplyDelete
  5. ROS...

    memula mmg kaco...pastu umpan DVD kartun...baru le senyap duk dlm bilik smp tertido2 dier...hehe...pos?erk!!!mau hancus jadiknya

    ReplyDelete
  6. Lin,

    mmg suka buat kuih raya dari zaman sekolah men lagi...cuma skrg ni x menang tgn...tapi still nak buat yg senang2...so that anak2 pun boleh rasa kuih raya air tgn mak sendiri jugak hihi

    ReplyDelete
  7. kak Azie...

    aah mmg femes kuih raya nih...macam2 nama gak..b4 this mmg suka makan kuih ni, anak2 pun sama...thn ni since dah tertera resipi dalam majalah Saji tuh, terus buat jela

    ReplyDelete
  8. Mieja....

    tukang tolongla sangat...tolong kacau je..hehe

    aah...Akak pun ucap Slmt Hari Raya Maaf Zahir Batin jugak ye Mieja...balik Pendang tak raya nih?

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages