Tuesday, August 28, 2012

'Ter' jumpa blogger fofuler

Elok je melangkah keluar dari pintu ofis ni semalam
Mata tertangkap pada seseorang yang sangat familiar
maklumlah kan....orang fofulerrrr.....blogger le jugak
blog dia memang ada post muka dia je
sebab tu la dalam hati confirm dah sahih tak silap orang
beranikan diri keluar dan pegi tegur 'dia'
memula takut jugak nak tegur sbb kat blog dia memang muka serius abisss
bila ditegur, memang sah orangnya tepat bagai disangka
dialah blogger UNCLE GEDEK
dalam blog je nampak serius
tapi bila berbual kemain ramah mesra orangnya
tapi tak sempat berbual lama
dia pun ke sini atas urusan keje
I pun nak cepat nak g amik anak kat sekolah & taska
 insyaAllah....ada rezeki kita bertemu lagi ye Uncle Gedek 


8 comments:

  1. terbaek tu jumpa uncle gedek

    ReplyDelete
  2. Dimana2 aje ada uncle gedek nih kan?? Tak mintak sign dia ker.

    ReplyDelete
  3. Dia mendaftar sebagai tenaga pengajar ke? :)

    ReplyDelete
  4. Beliau mmg ramah. Untung dpt kenal beliau.

    ReplyDelete
  5. zool,

    tak disangka2 pulak boleh berjumpa di sini :D

    ReplyDelete
  6. Mak Legenda,

    hehe.....sign?alamak....tak teringat pulak aritu....neves wehhh...haha

    ReplyDelete
  7. kakcik,

    takla...dia ada keje lain kat sini

    ReplyDelete
  8. akuzle ayu,

    aah ramah tamah...x sgka betul

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages