Thursday, October 25, 2012

Alysha n Montessori's graduation day

 
Dah lama menyepi
bukannya apa
  1. sebab x sihat bertali-arus..eh eh
  2. sibuk dengan urusan duniawi tak sudah2 

esok dah nak raya tapi sy masih bekerja
apa nak buat dah cik abang dah xde cuti
so, dari bazirkan cuti duduk kat rumah aje
baikle siapkan keje kat ofis yg menimbun nih ha
at least, balik cuti beraya hati tenang sket sebab keje dah siap

okaylah nak sambung keje semula
so layan gambar2 waktu Graduation Day tadika Alysha haritu
(dia blom graduate sbb baru 5 thn)








 costume show---Alysha or her teacher x bgtau pun yg dia masuk costume show!!!isk...klu thn lepas teacher dia bgtau siap2,so senang nak cari baju...thn ni xde pulak or maybe teacher ni terlupa(teacher yg thn lepas dh pindah ke branch baru kat taman perumahan satu lagi)
 kawan2 dia ala2 princess...cumil2 belaka



 Alysha and her fren from Indonesia,Hanania

 she's the one who's doing the talking




 can you spot her in these slides?





 me & hubby accompanying Alysha dapat hadiah sbb join D-I-Y-do it yourself at home....sort of budak2 ni apply montessori pny. sikap berdikari di rumah macam tolong buat housechores etc....tapi x ramai pun parent yg take part bahagian ni

 hadiah for Alysha....cute tabung
 for us, potpourri
 menyanyi ramai2 lagu Alhamdulillah by Maher Zain....mmg ramai international students kat sini

 ini pulak dia masuk  nyanyian sambil menari lagu apetah...'clap your hands' ke...isk lupa lak


huhu...bulat sungguh muka dier....hihi

4 comments:

  1. cute nye tabung tu.. :D
    seronoknye budak2 ni kan.. :D dah convo.. haikal lom lagi.. next week baru nak periksa.. mgkn sbb bulan 11 sekolah dia takot tak hantar dah.. so buat last2 minit... :D ape pun.. SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA QURBAN.. :)

    ReplyDelete
  2. Jassnani,

    aha mmg cute tabung tuh
    ooo haikal baru nak peksa ye?alysha mmg xde peksa kat montessori dia...mmg sistem diorang xde peksa

    ReplyDelete
  3. debab dah dia nie ek..takper..debab tapi comel..

    ReplyDelete
  4. jija,

    mmg debab....hari2 nak nasi ngan ayam(cam upin ipin daaa haha)....smp kekadang dia nak tambah nasi berkali2 dah kene sekat takut dah terbiasa makan bebanyakkkk

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages