Friday, October 12, 2012

Firas........before and after

Apa yang before and afer nih?
Jom tengok di bawah


BEFORE




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
AFTER

amacam?encem tak saye?






























Seriously tak penah potong rambut dia sebegini pendek since lepas bercukur pas bersalin dulu
dah lama rimas tengok rambut kenteng dia yang makin panjang bergulung ke atas tuh
bila dia main dan berpeluh, sian tengok dia 

hari Sabtu lepas Mr hubby nak g potong rambut
sampai je kat kedai tu, Mr hubby sajes kan 'y not potong rambut Firas sekali?'
oraitttt
cakap dgn pakcik tu nak cukur mata pisau no. 3
seriau jugak memikir takut dia meronta ke ape sbb ni 1st time bwk dia g kedai gunting rambut
alhamdulillah....mmg gud boy sangat
ikut je arahan pakcik tuh
sampai meleleh2 air liur dek duk tahan kepala taknak gerak
haha

4 comments:

  1. hehehehe.. haaaa skrg Firas mmg dah nampak muka boboy... :) tapi suke tengok rambut kerinting firas yg before.. :)

    ReplyDelete
  2. Jassnani,

    tulah...takde le lagi org nk tny 'boy ke girl' huhu wpun dah sah2 pakai t shirt ngan short sblum nih

    takpe...kita tgk pasnih rambut naik panjang kenteng lagi tak?

    ReplyDelete
  3. makin ketara muka boboy dia...

    Arif dah selalu yus bawa pegi kedai gunting, tp yus skrg suka gunting rambut depan dan tepi dia je, belakang mmg sengaja nak biar panjang. Rambut Arif lurus, tu yg suka nak biar panjang...hihi.

    ReplyDelete
  4. yus,

    elokla makin ketara muka boboy dia..penat melayan org duk tny boy ke girl....hehehe

    aah klu rambut lurus mmg suka biar panjang sket...cam anak no 2 akak dulu mmg saje purposely biar panjang wktu kekcik dulu..dh masuk tadika baru potong cara bdk skolah

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages