Tuesday, October 23, 2012

Lama Menyepi.....x sihat

Dah jadik pulak blogger nih....susah benor nak menaip...tak nampak bayang cursor  hitam tuh...pastu klu nak edit balik cemana....eeee mencik la.....dah le dah 2 minggu nih x sihat....memula demam, dah baik demam datang lak flu n heavy coughing....smp kene asthma...sib baik le ada inhaler tuh...malam2 mengagau capai inhaler sedut ubat dia baru rasa lapang sesak di dada......dah lama sangat flu tuh, tetiba tangkap ke tepi mata belah kanan kat bahagian temple(soft spot) sampai melarat ke gigi dan rahang...adoi....nak bercakap pun sakit sbb terpaksa buka tutup rahang kan? pegi semula jmp doc rupanya kene sinus infection pulak...kesan dari untreated flu tu la.....adehhh....dah elok sinus infection tuh...hubby balik weekend baru nih bawak virus demam, batuk n selsema jugak...asek achooom achooom jek.....finally, I yg baru nak recover nih kene second round selsema pulak dah.....Allah Allah Allah...ujian dariMU...kuterima dengan redha...semoga cepat sembuh dan dapat menjalankan tanggungjawab sebagai isteri, ibu, anak dan pekerja dengan lebih cemerlang...


gambar di bawah takde kaitan dgn tajuk
dihantar ke tadika Alysha untuk Graduation Day last 2 weeks(masih blom sempat update tentang itu...nati2lah ye)



Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages