Tuesday, May 6, 2008

Tenzionnnzzz

Aduhhh....tense nyer harinihhhhhhhhhhhhhhh.....rasa cam nak jerit je kuat2 biar semua org dengar...tense pasal keje le nih...adeilaaaaaaaaa

Balik umah time lunch tadi pun dah nak hangin ngan Syafiqah pulak..isk...tp mmg dia saje cari pasal ngan ummi dia nih...so lunchtime tu mmg x bercakap pun dgn dia,dok layan Adam makan kari ketam jer...last2 Syafiqah ngendeng2 sampuk2 cakap gak sambil tersengih2....

Skrg dah pkl 5.13pm, mmg dah lepas my working time...baru leh bernafas sket sambil2 muhasabah diri sekejap....tarik nafas----sedut.....hembuskan---fuuhhh.........lega sikit...bahaya nih...karang tak pasal2 kene high BP pulak...dah la my mom mmg ada high BP...kene jaga dari awal...elakkan STRESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.....

Nak siap2 barang nak balik awal harini,kalo tak lagi stress...baik balik main2 ngan Alysha japs b4 fetch Haiqal from skool...



baik layan these pics---dapat tenangkan jiwa sikit



1 comment:

  1. Salam...K.Ina, tension ke? Sabar banyak-banyak yer? Biasalah kot, jadi wanita berkerjaya memang banyak cabaran (hehehe..best jer saya cakap kat orang, saya tak kena uji lagi tu...)Akak letaklah shoutbox dekat blog, boleh bagi komen terus kat situ. Saya pun ada blog, tapi dah lama tak up-date. Nantilah, saya share dengan semua nanti. Dah agak tak rajin sekarang nak tulis kat blog sekarang...Ok, akak, ceria-ceria yer? Life is too short to feel stress all the time..:-)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages