Wednesday, August 6, 2008

Alysha dah sembuh...alhamdulillah



Tepat seperti jangkaan Dr Afifah KPMC yg predict paling lambat Alysha sembuh pun hari Selasa...dan alhamdulillah,mulai dari Isnin malam Alysha dah takde bangun malam nangis-nangis sakit perut sambil poopoo....dan Ummi dia pon dah boleh tido lena macam biasa...:)






.






.






Surprisingly, semalam balik dari ofis, Ummi duk panggil2 Alysha yang tgh main atas katil...tetiba dia datang merangkak 3 steps...selama nih dia mmg dah position herself to crawling position tapi x berani nak menapak...rupanya dia nak tunjuk 1st step dia merangkak depan Ummi jugak...sbb bila tanya Kak Siti katanya Alysha blom merangkak...


.


.


Pic2 di bawah ni diambil pada hari Ahad, dah bersiap nak pergi ke rumah pengantin--next door aje...









Tuan puteri dah siap sedia nak serbu umah pengantin next door.




Lamanya tunggu Ummi nih, tak datang2 jemput Tuan puteri pon.



Nak golek-golek la dulu.






En. Spongebob, jomla ikut saye g makan nasi beriani kat luar tuh.



Abang Cik, jomla g mamam cepat.








Uwaa, En Spongebob n Abg Cik nanak temankan saye la Ummi....uwaaaa



Merajuk la camnih, x jadila makan nasi beriani, minum susu lagi sodappp.

6 comments:

  1. kak....dah merangkak ekk...dia nak peringan badan kot kak...tu dia sakit perut...

    sama cam anis..berak2 2-3 hari...esoknya merangkak depan saya...selalu gayat...

    ReplyDelete
  2. a'ah kot...now dah merangkak alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. OooO da merangkak...wah..da leh gerak2 sendiri..
    seronok kan kak...

    ReplyDelete
  4. hehe..tgh merangkak2 manja..merangkak 5-6 steps pastu pandang muka kita merengek..mcm nak suruh angkat le...payah2 dia meniarap then mengesot laju2 dtg..agaknya,dia rasa lambat benor le nak merangkak pelan2

    ReplyDelete
  5. betul la kak ina, kata org tua2..bebudak nih kalau sakit tuh, sok-sok baik mesti ada perkembangan baru, nk dpt step baru, nak tumbuh gigi, nk bercakap...nak pandai la pendekata nyer... heheh...later on sure miss so much wake up at nite.. even masa diorg kecit nih kita rase letih nyerrrr..huhuu

    ReplyDelete
  6. aja

    tula kan
    duk pikir gak,cepat betul masa berlalu,dah nak setahun dah alysha
    later mmg akan miss the night feeding calls :(

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages