Thursday, August 21, 2008

Congratulations to dear hubby!!!

Alhamdulillah...after all the hard work, efforts and pressure for about 2 years, hubby dearie successfully completed his Masters in Mechanical Engineering from UTM...alhamdulillah...syukur sangat...so now,every weekend la hubby boleh balik ke Perak ni..takdela terkejar2 dgn study lagi, dgn outstation sana-sininya, nak jenguk anak isterinya lagi.....dah selesai pun Majlis Konvokesyen ke 41 di UTM Skudai last Saturday....fuh...tetiba one day after the convocation day, hubby tetiba cakap teringin pulak nak sambung buat Phd...erk...cukupla dulu hubby dearie...let us settle down under one roof first...lepas tuh, boleh la sama2 kita buat Phd, okay?
.
.
tadi baru collect robe utk my convocation..hehe..my convocation konon..heheh..tapi kene paksa gi convocation this sunday...last year ngelat tak pegi sbb tgh boyot...tapi pegi amik robe tadi best pulak sbb robe tuh bukannya dgn mortar board tapi dgn bonnet!!!wahhh...merasa la pakai bonnet even lom ada Phd..amin..moga2 ada rezeki buat Phd pasni

6 comments:

  1. tahniah juga kat suami kak ina...

    ReplyDelete
  2. Tahniah juga! Bestnya akak suami isteri dua2 ader Master ekk... Saya pon tgh berkira-kira nak samb study balek laa...

    Btw, saya nak tag akak lagi nie... vist my blog kat ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah untuk hubby kak ina..
    kalu buat PhD, suruh ler buat kat over the sea

    ReplyDelete
  4. mummy hnh

    alhamdulillah...buat motivation anak2 even depa kecik2 lagi

    ReplyDelete
  5. aida

    itu yg akak harapkan sangat..if not, takdela nak dtg keje jauh2 di sini

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages