Monday, August 4, 2008

Macam-macam hal

I was on leave from Thursday (emergency leave-Alysha x sihat) and Friday (balik KL)..& selama cuti 4 hari tu,macam2 hal terjadi...masuk ofis semula hari nih pulak ada meeting itu ini plus kene attend seminar lagi 1/2 day esok...isk...mmg berat rasa kepala dengan Alysha nya yg belum sembuh dari cirit-birit lagi...bercinta rasanya nak masuk ofis hari nih...
.
.
tgh siap-siap nak datang keje, Alysha pulak jatuh buai wktu si Siti(maid) nak angkat dia kuar dari buai...isk...geram betullll...nasib baikla buai tu rendah je..less than one foot from the floor..but still....geram yang amat...tapi pendam jela..takkan nak marah beria pulak..lari karang sape yg susah...dah nasib dapat maid yg memang suka lekaaaa sgt...syukur Alysha xde apa2
I will update later esp on the wedding of my next door neighbour's daughter(neighbour in Semenyih, not in Perak)

6 comments:

  1. ya allah..kecian nyer saya kat alysha..semoga alysha sihat...aduh mcm2 tul siti tu..hangin saya di buatnyer..
    sabar jea kak...semoga semua nyer selamat...selamat bekerja..

    ReplyDelete
  2. lin
    alhamdulillah alysha beransur sembuh w/pun it took quite long...mlm td dia dah xde bgn mlm nangis2 yakyak..okla tuh..

    si siti?hmm nak wat camne kan..kalo dia xde pon susah gak akak sensorang kat sini...nak amik yg baru bukan senang..mcm si nani dah berbulan lom dpt maid..hrp2 dapat le cepat,sian dia

    ReplyDelete
  3. hehe nurul

    kalo le boleh luku kepala dia,dah lama luku...luku dalam hati jela..yg geram tuh..bila sy jerit kat dia 'sitiiiiiii,camne boleh jatuh nihhhhhhhhhhh' dia bole senyum2 je...hangin takkkkkk?????

    ReplyDelete
  4. keciannyer alisya...alisya da boleh duduk yer...tomel ungguh die

    ReplyDelete
  5. nina,thanks for visiting

    a'ah alysha dah boleh duduk..meaning kita yg dudukkan dia le..sbb dia baru duk belajar merangkak,bila dah merrangkak baru dia pandai tenggek duduk sendiri kan :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages