Friday, December 23, 2011

Last working day.............

......of this year
jangan tersilap tafsir ye
bukan Ummi nak quit keje pulak
cuma Ummi dah family nak.................


.................ber'holiday' hehehe
balik KL and stay sana sampai masuk New Year
sesambil tu tengah merangka jugak nak short vacation
ke mana-mana tempat berdekatan
in mind, pikirkan PD je
dah lama tak gi PD
Ayah pulak duk plan nak bawak semua ke Aquaria
hemmm tengoklah apa yang menjadi nanti
entah2 duk memerap kat Semenyih aje huu

dah akhir2 nih
meh tengok balik pencapaian naik turun tahun ni

yang best:
-Ayah dapat bersama kami keje kat Lumut selama 4 bulan
-Ayah dapat rezeki keje company besar
-Alysha dah diaperless daytime
-1st time Ummi dapat research grant baru2 ni (so, tahun depan kene gigih buat research)
-Tesco dah buka kat depan rumah....so, senang nak beli barang dapaur anytime bila perlu :)
-Firas mula berjalan b4 the age of one

yang tak best:
-Ummi dah stop BF Firas due to nipple infection dulu tu :(
-Firas dah 2x admit ke hospital tahun ni........sekali due to broncholitis, sekali due to acute gastroentritis (cirit birit n muntah2)
-bibik buat hal dan dihantar balik
-maidless with 5 kids without a husband around is really a BIG challenge for me


apa lagi ye?hemm...tak ingat dah
takpela

papai semua
kalo rajin, nanti Ummi update lagi dari Semenyih



*picas from Google search

14 comments:

  1. Selamat bercuti panjang kak. semoga bergembira di samping family dan suami tersayang.
    ;))

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti.. haah kan, bes jugak tgk balik apa terjadi sepanjang tahun ni..
    btw, sis kerja kt mana ek..?

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti..kita pun nak gi bercuti

    ReplyDelete
  4. Lin,

    thanks...memang nak rehat sepuasnya dari memikirkan keje2 kat opis

    ReplyDelete
  5. Imaan,

    aah kita flashback apa yg dah terjadi sepanjang tahun...keje kat mana?urm...kt private uni kat perak

    ReplyDelete
  6. Ila,

    walaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jom cotiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti Hez... jgn lupa update lagi

    ReplyDelete
  8. Slam Yon Ina,

    Woah rumoh depan Tesco? Akak ke situ 2-3 kali masa balik Parit bebaru ni. Anyway, selamat bercuti Yong dan kuarga!

    ReplyDelete
  9. bercuti dekat-dekat pun best juga kak. boleh juga release tension :)

    ReplyDelete
  10. Kak lima,

    adoyai...mmg dah sekat sangat....lenkali calling2 le...leh le kiter ngeteh kat kedai mamak nun

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages