Friday, July 27, 2012

Citer semalam

Kisah semalam.......drive ke terminal Medan Gopeng Ipoh nak collect barang......lama menunggu kat sini....akhirnya, bertemu apa yang dihajati......memang panas.....sian Adam & Syafiqah yang jadi bodyguard cum assistant tolong angkat kotak...hehe...takpe...dah dapat upah masing-masing

Selesai urusan, nak bertolak balik ke rumah....kereta dah berderet atas jalan.....memikirkan akan kelam-kabut nak amik Firas & Alysha dari nursery dan ke pasar Ramadan pulak....decide ke drive-thru Mc D jela....dan assistant² yang ikut bersorak gumbira nak berbuka dgn burger Mc D...haha

pic taken by Adam

Another pic by him

My chicken Foldover.....tak dapat nak habiskan semuanya...hanya mampu makan separuh...while separuh lagi dimakan waktu bersahur


dipanaskan semula b4 berbuka......teringat pulak Chicken Shisha Sandwich di Mekah.....lazatnya tak terucap dengan kata-kata

6 comments:

  1. cepat dan pantas kan kak MCd.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Yong,
    Selamat berposa dan berbuka dan bertarawikh. Udah beli ke baju raya utk bebudak?

    ReplyDelete
  3. Lin,

    Drive thru senang citer...tak koser nak beratur bramai2 kt dalam...dhle time tu dah flat abisss

    ReplyDelete
  4. Kak Lima,

    Selamat berposer n bertarawikh jugak buat akak...baju bebudak belum settle lg kak...bukan senang nak completekan 5 org pny bj raya

    ReplyDelete
  5. aduh melazatkan sgguh.. :P hihihi

    ReplyDelete
  6. ROS...

    adedeiiii...nnti tgk pas berbuka ek

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages