Thursday, October 27, 2011

Alysha's performance....graduation night

Kebizian melampau batasan


nak hapdet blog pun asek tertangguh2


hari Jumaat minggu lepas tadika Alysha ada buat


Graduation & Children's Performance Night




hari Khamis tu baru teacher dia bagitau yang dia masuk fashion show


aduhhh...last minute lak diberitahu


mana nak pikir lagi


nak ke Ipoh g cari baju khas utk malam tu memang tak kuasa lerr


jauhhh




balik selongkar sana,selongkar sini


eh...jumpa pulak gown putih lawo nih


masih elok sangat sangat


kepunyaan si Kakak tau


tengok kat baju tu saiz 6


tapi Alysha muat pakai sedang molek kat badan dia


cuma labuh baju sampai ke kaki


elokla tuh...takdela singkat2 kan




so pegi kedai jumpa pulak Fairy set nih


ada wing,magic wand ngan hairband ada 2 butterfly tercacak tuh


pastu Ummi add beli crown kecik kat situ


hasilnya.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


taraaaaa










ok tak????
muka vangga dapat pakai 'wings' tuh






Event mula jam 8.00 malam....tapi elok je kami bergerak kuar dari rumah,hujan turun selebat2nya......sampai Ayah kene drive selow jek sebab hujan terlalu lebat......dahle kami tak berapa cam simpang masuk ke APBM(tempat event malam tu).......sib baik ada kereta depan masuk dulu, kami ikut je la.........pastu ada usher n usherette tolong payungkan guest ke Auditorium sebab laluan ke situ tak berbumbung







duduk sebelah kawan dia Mishal yang comel....anak expatriate manatah...Thai ke Philippines tah...lupa lak








tak sangka Alysha berani kat atas stage


Ummi sangat bangga


bila dapat microphone tu dia pun cakap


'MY NAME IS ALYSHA IMAN'


pastu teacher suruh Mishal pulak cakap


tapi dia geleng kepala takmo, dia malooo


pastu Alysha amik balik microphone tapi tatau nak cakap apa


terus sengih atas tu



nampak tu...kepala dah senget2 sebab malu dahh


semua orang tergelak2 tengok aksi dia


Alysha & Mishal


Ummi & mommy mishal tak abis2 duk snap pic dorang berdua...hehe










satu lagi acara yang Alysha join iaitu HAJJ(haji)


closing ceremony











3 comments:

  1. alahai..comelnyer.. bgus la kecik2 dh berani duk kt pentas..dpn khalayak rmai.. nnti bsr..blh mgucap dpn org org..gud2

    ReplyDelete
  2. menariknya...

    Alysha berani sangat.. clap clap.. bravo..

    macam gaya menyanyi jer...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages