Friday, October 7, 2011

Friday Pasta Fiesta

kat mana ???



hehe kat opis le ni



kami sesaje buat potluck bertemakan PASTA



tapi tak wajib pun...kalo nak bawak makanan lain pun boleh




me myself pun x bawak pasta



apa yg dibawak???tungguuuuuuuuuu


Spageti Olio from Lin...mmg sedapppp sangat....


Beef lasagna from Nonie yg baru balik dari OZ



baked tuna pasta from sape tah...lupa



kuah Laksa Johor (guna spageti gak kan?)from norma



ada salad...ada pulut kuning ngan kari daging mamak & serunding, condiments utk Laksa johor

yang takde dalam gambar: spageti bolognese, spageti carbonara, spageti Msian style, air laici



cold pasta Salad....france maliiii


dan inilah hasil sumbangan dari tuan punya blog ini...hehehe..........first time buat choc ganache topping...mmg meletopsss.........puas hati bila semua teruja ngan kek nih....lapang dada rasanya dapat menjamu orang makan dan orang puas hati :D






aiskrim pun ada....by Mr A




dah abis makan,layan eskrem pulaks


ada makanan banyak lagi nih.....meh panggil kekawan yang lain lak makan


air laici pun sangat nyamannnnn...thanks Dr A



nyam nyam nyam

sila tambah lagi Dr Z


heppp....camne leh tersesat ini budak????

lalalala.....biasalah dah jadi rutin Ummi fetch her up pas balik kindy...abih takkan nak antar balik umah duk sensorang....maka,angkut sekali bawak ke potluck kami....dia bukannya nak makan pun.....tapi eskrem smp 2 batang.......mau taknya, dah ramai duk melayan siap tolong amikkan n lappan mulut dia yang shomotssss...huhu




6 comments:

  1. wah sedapnyer pasta..dh lama xbuat sendiri..

    kak.ina, sedap nampak kek yg akak baked..kat mana opis akak?

    ReplyDelete
  2. kak inaaaaaaaaaaaaa sedapnyaaaaa..:):) terliur tgk coklat kek akak..........:):)

    ReplyDelete
  3. Ross...

    rerajin nnti buatla..leh akak rasa...haha
    opis akak kat S.iskandar gak...kat U*P tuuu

    ReplyDelete
  4. Mieja...

    kalo gather2 nnti,leh la akak bawak kek nih

    ReplyDelete
  5. lin..

    sesekali pekena western ok gak kan...tapi kalo selalu xleh la kot,mesti nak cari nasi gak dah tekak melayu nih

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages