Wednesday, January 25, 2012

Al-fenatttttttt........!!!!!!!!!!

letihnya badannnnnn
kalo ikutkan hati nak aje mintak MC dari doktor
tak daya rasanya
tapi ada meeting penting pulak arini kat opis
terpaksa jugak le pegi keje

nama je cuti panjang
tapi Jumaat check-in hotel kat Penang
wat keje
Ahad check-out
zasss ke umah SIL sebab dia buat kenduri housewarming
masuk rumah baru kat SP
stay sampai ke petang
balik umah MIL dah malam
badan dah letih tatau nak cakap
monday balik umah my mom lak
dan semalam balik ke sini semula
singga Ipoh dulu sebab hubby dah addicted dengan Novelhut kat Ipoh Parade
I pun rembat buku anak2 dan Anjung Seri for me
sampai ke rumah masuk baju dalam WM dan basuh 2 full loads
arinih nak kene buat keje lipat melipat la jawabnya
adoyai....letih badan lom ilang lagi nih
sedapnya kalo dapat rehat 1/2 jam kat massage chair Gintell Rest'n'Go tuuuuuuuuuuu

*credit pictures to Google

No comments:

Post a Comment

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages