Monday, January 30, 2012

Nano...nano...nano



bukan nano nano gula2 tuh
tapi si Hafiz yang nyanyikan AWAN NANO malam tadi dalam AJL 26
memang best suara dia....sebijik2 macam recording
nyanyian bersahaja....baju pun sempoi jek
suara dia memang sedap tak dinafikan

tapi....
my own preference of Juara would be this song actually
BERIBU SESALAN
a great combination of these 3 beautiful ladies
suara semuanya powerrrrrrrrrrrr
cuma a bit terkilan sebab malam tadi diorang ubah2 lagu tu
so part yang kene tarik suara tinggi tu takde
kalo tak memang best la tengok Jac tarik suara tinggi
memang mantapssss
Shila Amzah punya suara memang unik....
dari dia kat OIAM lagi memang she's my favorite
Ning lak sape tak kenal dia punya suara soprano tuh
kelassss you


FT pulak
dapat no. 3 pun okay
suara dia memang undeniably sedapssss
cuma lagu Karma tu kurang 'aura'nya macam lagu Gemuruh or Bencinta dulu tuh
tapi persembahan vokal tetap mantapsssss

sian tgk Najwa Latif
nampak nevesss sangat
bila dah sampai 3/4 of the song
barulah nampak dia selesa
too bad...dah terlambat
but at least, dia masuk final AJL on her very 1st album kan...

anyway, tahniah buat semua termasuk Persembahan Terbaik - Aliyah


*pic semua hasil carian Google

4 comments:

  1. ahahaa.. sy lak mmg jangka sgt awan nano akan menang.. sbb suara mantap, dan ada sentuhan Sifu M Nasir.. tp komen akak utk Beribu Sesalan tu sgt setujuuu..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaan

      tula kan kan kan......kalo la diorang nyanyikan cara ori...ntah2 ada harapan jadik JUARA huhu

      Delete
  2. tak tgk....buka2 tv dah jam 11lebih...si hafiz nyanyi sebab dah memang...hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mizah,

      ok gak tu...sempat tgk Juara menyanyi hihihi

      Delete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages