Monday, January 30, 2012

Naik feri ke...............

..................Penang

sesak sungguh perjalanan dari Tol Juru hinggalah ke simpang nak naik jambatan PP
ada 2 eksiden.....yang jammednya sbb org slow down nak tgk eksiden tu...isk....napelah org Msia camni yek

Ini kali ke 3 I stay kat Vistana.....1st time was in 2005 kut, pegi bersama opismet lama sebab ada training kat USM......2nd time ikut hubby outstation ke Penang....and this time around, I pulak yang kene jalankan tugas di Penang




swimming pool at level 2
tengok dari bilik ajelah anak2 & hubby swimming.....I stay ngan Firas kat bilik je sebab :

1) bendera Jepun sudah mariiiiii
2)last time g Impiana Ipoh & biarkan Firas main air, terus kene semput bronchitis lebih seminggu sampai kene g amik neb


budak yang nak merayap sorang2, tak suka dipegang

si rambut kenteng

jalan2 sekitar Penang.....singgah solat kat Teluk Bahang kut....Ummi dah 'off' stay dalam keta ajelah ngan Firas

sedapnya isap jari sambil gentel2 kain nappy dier


jalan menuruni bukit area Batu Ferringhi kut......jalan kecik, jurang pulak curam....ngeriiiii sangatttt

dah nampak laut.....tenang je


cantikkkk

nelayan maybe
masjid terapung sementara menunggu Asar

sempat pulak anak2 berposing di tengah panas mentari...

diorang berdua mengerjakan my kamera while I'm in the car with Firas enjoying the cool air...haha

ketam merata2 di pasir.....ada kecik ada besar

1 comment:

  1. cantik gambar mengadap laut tu.. ;)

    lama jugak tak ke Penang.. last sebelum kahwin..

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages