Saturday, April 7, 2012

Jom Teka - sTICKY eNTRy


Soalan:

1. Apakah ia?
2. Dari negara manakah ia dibeli?


Syarat :

-terbuka kepada semua blogger yang beralamat di Malaysia sahaja
-boleh jawab max. 3 kali @ 3 jawapan
-teka-teki ditutup once ada peserta yang dapat jawab dengan tepat
-pemenang dikira pada yang meneka paling tepat dan cepat
-boleh jawab di kotak komen di bawah atau boleh juga jika rajin, nak buat entry di blog anda dan jangan lupa tinggalkan link di kotak komen
-hadiah : belum finalize....kemungkinan besar=frame gambar

Selamat Mencuba




12 comments:

  1. uiksss...apakah itu ya kak?
    macam pasu dari china...hihhi suka-suka jawab...takde idea bernas ;p

    ReplyDelete
  2. 1. perfume / dubai
    2. celak mata / mekah
    3. pasu / turki

    ReplyDelete
  3. Labu sayong dari negata iran
    Atau alat muzik darivturki

    ReplyDelete
  4. mmm..loceng.. from turkey..
    haha..

    ReplyDelete
  5. jawapan kedua..pemberat..
    dari china..

    ReplyDelete
  6. 1. labu sayong dari iran
    2. alat muzik dari turki

    ReplyDelete
  7. Cantiknya, apa tu ina,bekas minyak wangi ke? Dari Turki kot..hehe.

    ReplyDelete
  8. lampu dibeli dari negara timur tengah..

    ReplyDelete
  9. Hmmm..... mende ni dari Turki.
    yg main muzik tu la... tak ingat la nama dia...

    ReplyDelete
  10. warhhhhh, hari tu dah 3 kali cuba post... tak dapat

    1. alat muzik dari turki
    2. labu sayoung dari iran

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages