Wednesday, April 18, 2012

Jom Teka - Jawapan dan pemenang!!!!




1. Apakah ia?

LOCENG

2. Dari negara manakah ia dibeli?


Tiada yang meneka dengan tepat untuk soalan Jom Teka kali ni

Ada sorang yang meneka 1 soalan dengan betul tetapi jawapan kedua adalah salah

  1. mmm..loceng.. from turkey..

Memandangkan memang dah berniat nak kasi hadiah ni, maka, dengan baik hatinya diumumkan IMAAN09 sebagai pemenang....
sila hantar ur email address di kotak komen entry ini

hadiah yang dijanjikan adalah frame gambar seperti di bawah:

frame gambar berbuai


yang display tu dah siap pasang...tapi bila beli dalam bentuk separate units...
so Imaan kenela pandai2 DIY nanti ye





7 comments:

  1. Yayy.. Xsangka sangkut..hehe,tq kak ina..
    Zalipan2503@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah pemenang! tiada pengalah..hihihi...

    serius mmg chumel la loceng tu...

    ReplyDelete
  3. Salam Yong Ina,

    Waaah dah terlepas teka-tikam. Tahniah pd pemenang, comey benda tu!

    ReplyDelete
  4. tahniah buat yg meneka & bertuah.. comel jer frame gambor tu.. :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages