Thursday, April 5, 2012

HELP!!!!

Dah 3 hari blog mengong2....kalo buka ikut Mozilla Firefox, akan kuar Bad Request kat atas header belah kiri....while belah kanan pulak kosong (takde Dashboard,MyAccount,Help,SignOut)


then, bila nak reply komen pun kuar Bad Request Error 404 jugak...grrrrrrrrrrrrrrr...hangin satu badan


bila buka guna IE, akan kuar 'IE cannot open the Internet Site http://.......... . Operation aborted'


pulakkkk!!!!!!!!!!


tapi tak semua la blog yg takleh buka guna IE, ada few blog yang boleh buka...so amik kesempatan dari blog tu untuk klik ke Dashboard untuk post new entry...kalo nak view balik, memang tak boleh la


so, camne nak komen? huwaaaaaaaaaa......sesape boleh tolong?????

2 comments:

  1. Pernah berlaku kat saya, saya report blogger.. Alhamdulillah, pulih seperti sediakala

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages