Thursday, April 12, 2012

Tahniah Kakak

Last week, dapat jemputan dari sekolah Kakak untuk hadiri Hari Anugerah Gemilang Akademik untuk pencapaian murid tahun 2011.....
alhamdulilah...dapat tengok lagi Kakak naik pentas tahun ni
keep up Kakak
I'm proud of you


Timbalan Pengarah Pelajaran Perak tengah berucap...memang best ucapan dia....straight from his heart....

budak manjer yang nak mengikut Ummi

sanggul sendeng..eh eh

pas 1/2 jam dah mula mengaruk...ngantuk

air 1 untuk Alysha, 1 untuk Ummi...dan Mentos untuk Alysha hilangkan bosan dia


Kakak dah naik pentas...pakai seragam apa tu?



my lovely daughter.......with costume for.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
GAMELAN!!!


huwaaa.....how much I envied her tawww.....sebabnya, I dulu pun nakkkkk sangat join kokurikulum Gamelan(Muzik tradisi) waktu kat Uni dulu...tapi end up, dapat option Tarian Tradisi pulak...auwww...tapi sonok jugakbelajar menari tarian makyong dulu...hehe


Kakak tunggu turn to perform

her turn


the Gamelan team...with Alysha in sight..hehe..kaco daun betul

12 comments:

  1. tahniah kakak.
    aduhai manja yea alysha. biasalahkan kak, anak perempuan kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lin,
      anak ppuan mmg manjer kan?yg si Kakak tu pun dah besar pun nak memanjer,kalo berjalan nak lagi berpegang tangan

      Delete
  2. Alhamdulillah, tahniah kakak! semoga terus sukses!
    untie pun jeles la dolu2 teringin jugak nak main gamelan ni ...hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. SZ,
      alhamdulillah...hmm...samalah cam akak...time dorang tgh main tu, org lain wat biasa jek...yg akak nih renung tak berkelip2....terasa cam nak jmp cikgu dia je mintak ajarkan akak huhu

      Delete
  3. Tahniah 'kakak'

    Comelnya budak tecik yang sanggul sendeng tu..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ummiross

      Mekasih....haha budak tecit tu sibuk nak ngikut...tapi bila dah lama datang bosannya mulalah nak tido la, jom balik la

      Delete
  4. congrats kakak...:)auntie tumpang bangga + terharu sangat...:):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mieja

      thanks....harap2 makin progress lagi3x baikla...nak PMR tahun depan...umminya yang dah merisau dari sekarang

      Delete
  5. tahniah kakak..kakak dapat anugerah apa?bestnya anak kak ina aktif budaknya bergamelan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eja...

      dia dapat anugerah sbb dapat no. 2 tahun lepas...aah sejak masuk sek men nih makin aktif pulak..semua dia nak masuk smp akak kene stopkan, kene tumpukan pada pelajaran jugak..tahun depan nak PMR

      Delete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages