Thursday, April 26, 2012

Pertemuan dengan blogger Perak terkenal

Last few days dapat emel dari akak sorang nih yang nak sampaikan 'sagujantung' sempena cuba join teka-teki di blog dia haritu....seperti dijanjikan, bertemulah kami di depan Bank Islam semalam

Tak tahu la nak cakap betapa gembiranya dapat bertemu dengan kak Halima nih ....tak puas berbual dengan dia.....kan best kalo dapat lepak2 minum2 dulu....barulah puas bercerita....tapi memandangkan nak kene amik anak2 kat nursery b4 jam 6.30 petang, maka, terpaksalah berpisah jua....dapatlah menyembang dalam 10-15 minit kut

Kak Halima ni in person jauh beza dari dalam blog dia...nampak much much younger(psst...apa petua akak ye?) dan santekkk tauuuu...insyaAllah, kalau ada rezeki kita bertemu lagi ye kak!!! dia baru je balik dari Turki last week kut selepas berada 3 bulan di sana....lain kali Ina nak ikut akak balik Kg Deridebi boleh ye kak....?


muaaahhh....sayang akak...

5 comments:

  1. msna satu kak ina n mana satu kak halima...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dieyna,

      akak yg baju coklat...kak Halima yg specky

      Delete
  2. salam kak ina,

    seronok kan bila bertemu in person dgn teman2 blogger,
    sebelum ni mengikuti kisah cerita suka duka dalam alam maya shj, pastu klu jumpa alam realiti mmg tak cukup masa nak menyembang punya ...

    ReplyDelete
  3. Salam Yong Ina,

    Isyy, isyyy, isyyy...apa petua dia paka yek? Mesti dia suka makan ulam dgn samba tempoyak! Tuan punya blog manis dan cun tak terkira, tak caya tanya Kak Halima!

    ReplyDelete
  4. wah..seronoknyer... leh kenal ke alam realiti

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages