Tuesday, November 4, 2008

New skin????

I've tried like hundreds of time to change the skin of my blog...but failed...each time I tried, some errors will occur bla..bla..bla........bila nak boleh dapat wajah baru nih...dah bosan asek2 wajah yg sama je... nak la ada make over sikit....anyone can help me????

19 comments:

  1. saya pun failed bab SKIN nie kak...tp selalunyer kak ina leh pegi kat bhg HELP di DASHBOARD leh taip pasal skin tu..

    ReplyDelete
  2. lin...tula pasal...tensi..tensi..okies..thanks ye

    ReplyDelete
  3. kak ina nak tukar skin from website mana? meh PM.. kot-kot boleh kutolong :)

    ReplyDelete
  4. kak Ina, saya pon fail bab tukar2 kulit nih..harituh tukar habis suma link hilang...carik balik satu2..waduh berchenta! pikir banyak kali nak tukar skin lain..hehehe

    ReplyDelete
  5. aida, boleh tolong ke?nanti akak cari balik skin yg akak nak tuh pastu pm kat aida ye

    ReplyDelete
  6. huhuhu same prob yang ku hadapi dulu...ku tanya aida tapi at last ku berjaya explore sendiri... :) cepat nak tengok wajah baru mu...

    ReplyDelete
  7. wahhh..mmg akak jeles nengok blog koci..mmg canggih..huhu

    ReplyDelete
  8. wahhh..mmg akak jeles nengok blog koci..mmg canggih..huhu

    ReplyDelete
  9. salam kak. td wani jenjalan dr blog sape tah pastu teros lompat kt blog akk tanpa disedari. kih3 :P

    wani nk recommend kt akk website ni The Cutest Blog on The Block
    kt cni banyaakkk 'carpet'2 cantik2. cuma kena pandai pilih je la.
    bace instructions given elok2, insyaAllah akk boleh tukar carpet baru utk rumah akk ni. hehe

    cuma web tu die xde offer utk tukar template. just backgrounds.
    ok kak, salam kenal2 ye ^__^

    ReplyDelete
  10. salam wani....
    sila masuk...jgn malu2...thanks for the suggestion..insyaAllah akak akan jenguk sana nnti...

    ReplyDelete
  11. huhuuhu...saye pon fail bab2 change skin blog ni..letih makcik belajo tapi still gagal..moge berjayer kak ina..tak sabor nak tengok skin baru kak ina

    ReplyDelete
  12. Cepat tukar skin kak, suka tengok skin blog orang lain cantik2. Saya malas nak explore. Guna seadanya je la.. haha..

    ReplyDelete
  13. nina,
    tula pasal kan..ingatkan akak sorang je yg x reti nak tukar..kekeke

    ReplyDelete
  14. zu,
    skrg tgh bz lagik..tgh siapkan coursework marks..next week student dh mula final exam..tgklah..next week baru lega sikit kot..baru leh tenang sikit nak tukar skin

    ReplyDelete
  15. tak sabar nak tgk blog k ina tuko kulit.. ehehe..

    ReplyDelete
  16. cloud....
    waaahhh...ada blog jugak ke...?hihi akak add nnti

    ReplyDelete
  17. salam singgah akak...mlm tadi saya baru tuko skin. nak carik skin chanteq2..saya taip blog wallpaper kat google. macam2 skin ada. explore explore..try & error..
    1. buka dashboard
    2. Pilih Layout
    3. Kat icon byk2 atas tu, pilih edit HTML
    4. Then kat 'edit template' akak paste address wallpaper yg akak dah pilih tadi.
    5. Save template
    taraaaa!!!! berubah lah skin akak nanti. TAPI!!!! kita pun macam umisufira..abih ilang link lelain. maybe ada cara utk savekan link tp x prasan...len kali leh try & error lagi...okies...good luck...ehehheheee

    ReplyDelete
  18. salam sayangibu...thanks sudi singgah teratak buruk hamba nih...well, cara yg you buat tu akak dah berpuluh kali cuba..tapi tak nak jadi..dia kuar ERROR..uwaaaa

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages