Friday, November 14, 2008

Pls pray for my colleague....




One of my colleague is sick..very very sick...she's been hospitalized for three weeks already...few hours ago, a group of my friends just came back from visiting her...and they said that her condition is not that good...
.
.
dia sendiri mintak tolong buat solat hajat & bacakan Yassin untuk dia...ya Allah...sedihnya...she's a really+very+so nice person..always care for others...the name of the disease--tak tahu...tapi it seems that she has a bad problem with her digestive system for years and now usus dia membengkak sangat & her tummy is swelling mcm preggie 8 bulan...
.
.
sesiapa sahaja yg membaca this entry, pls do me a favor...pls pray for her...as she is one of the nicest person I have ever met in my life...
.
.
Ya Allah Ya Tuhanku...sembuhkanlah penyakit Azelin....Aminnnn
.
.

12 comments:

  1. Salam, K.Ina. Syikin ni. K.Azelin sakit apa? Kirim salam banyak2 kat doa. Insha-Allah, harapnya dia cepat sembuh n segala-galanya dipermudahkanNya, Amin...

    Akak, hari-hari Syikin mesti baca blog akak, nak tau apa cerita akak kat sana (cam akak pulak yang dok kat oversea :))Dalam last two entries, dapat dengar suara akak kat video yang akak paste kat blog. Alamak, buat Syikin rindu pulak kat Akak. Sorrylah, tak sempat nak tegur akak kat YM, sebab tengah bz banget siapkan kerja. Nak kena hantar dalam masa terdekat, n banyak lagi tak siap...huhuhu...Doakan Syikin, ya? Ok akak, keep in touch. N moga K.Azelin cepat sembuh, Insha-Allah...(sorry, panjang pulaklah komen ni...:D)

    ReplyDelete
  2. Saya doakan moga Azelin cepat sembuh. Sedih la kak...

    ReplyDelete
  3. ya allah semoga dipermudahkan perjalanan hidup puan Azelin, amin ya rabbil alamin.

    ReplyDelete
  4. Shikinnnnnnn....

    akak pon rindu shikin tauuuuu, teman se breakfast/lunch ku..akak skrg jarang dah kuar lunch dgn kekawan..mesti balik umah je since anak2 dah ada sini..kak Lin sakit apa?tak tau le shikin nama penyakitnya...tadi dh dpt update dari dr shahrina,dia dh undergone operation buang gangrene kat usus dia...alhamdulillah, dah sedar & getting better

    yeke baca blog akak?hihi..ntah apa2 merapu je akak tulis..selalu2 la komen ye..leh keep in touch..haha..akak kat oversea ek?mmg la oversea kalo compare to shikin yg kat birmingham tuu..bila nak balik mesia???akak nak belanja nasi lemak+teh tarik..huhu

    ReplyDelete
  5. zu,
    alhamdulillah..berkat doa dari semua..she's getting better lepas operate buang usus yg kene gangrene(usus mati)

    ReplyDelete
  6. lin,
    terima kasih..dia dah kene operate..alhamdulillah..makin sembuh

    ReplyDelete
  7. k.ina

    lia doakan kawan akak sembuh segera... amin...

    ReplyDelete
  8. kak ina, moga kwn akak segera sembuh ya. InsyaAllah....setiap penyakit ada ubat nyer...

    ReplyDelete
  9. aja,
    insyaAllah..harap2 macam tu la hendaknya

    ReplyDelete
  10. alahai sian dia..

    ku doa dia lekas sembuh dan dipermudahkan menghadapi dugaan itu..

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages