Tuesday, October 6, 2009

Crispy fried onion,anyone?

Lagi satu projek misteri si Alysha...ada sekali tuh Ummi nampak Alysha berlari ke dapur...then, senyap seketika...tak lama pastuh nampak dia bawak something ke depan tivi.....then nampak dia mengunyah...berderau jap darah Ummi takut dia g makan bende bukan² kan...bila Ummi tengok, rupanya siap meratah satu bekas kecik bawang goreng...alahai....

Last week again, dia buat lagik kerja nih...Ummi siap kasi sudu so that senang dia nak meratah bawang tu...hihi...ni la pertama kali Ummi nengok orang meratah bawang goreng gitu jek...


ops...kantoi!!!


tiap kali makan,mesti pegang sudu tangan kiri...tapi kalo menulis, dia guna tangan kanan la pulak



penuh khusyukkk



yummy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 comments:

  1. comeynya...hariz plak klu ayu sibuk2 kat dapur, dia suka buka peti ais n satu lg suka tul ambik bawang besaw n bawang putih..lps tu leh lak try mkn...hehee..

    ReplyDelete
  2. ayu...
    hihi...dia makan bwg mentah ke???kelakarnya..si alysha kalo dapat bwg merah/putih,kalut masuk dlm lesung batu nak menumbuk

    ReplyDelete
  3. wahh..nie pun feveret Eiymann..suke sgt meratah bwg goreng..

    ReplyDelete
  4. e Car,
    yeke Eiymann pun suke yek?hihi
    alamak...lom pos² lagi hadiah e Car..isk..sibuk sgt..insyaAllah...arinih akak poskan

    ReplyDelete
  5. boleh la geng dgn aunty gak..kikikiki.. biasa kalau malas2 tu makan nasi, telo goreng & bwg goreng yg byk!!

    ReplyDelete
  6. mama miya

    iye ke?hikhik...hi5 dari alysha

    ReplyDelete
  7. hihi comeinya alysha...
    tgk pic yang last tuh...sengih puas hati tuh ekekeke geram ar!

    ReplyDelete
  8. ena

    tulah pasal..puas hati dia dapat mamam itu bawang

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages