Tuesday, October 6, 2009

Pics raya

dari camera Ayah...dapat gak at last pics raya walau tak banyak...cukupla buat kenangan kami sekeluarga...tapi Ummi perasan le...gambar guna camera Ayah nih kualitinya kureng sket berbanding guna camera Ummi..padahal, camera Ayah regenya berganda² mahalnya dari Ummi punya...emm..pelik la pulak


the only pic raya all of us together...with MIL(tema baju caca merba..haha)...apesal le si Alysha tuh monyokkkk benor?


ini waktu Tok & family berkunjung ke umah maktok...best kan bisan² duk berdekatan je


new uncle in the family...uncle Ayish berbaju melayu lite purple...baju melayu merah = Pakcik, tudung purple = Ibu, baju melayu cream=Wan


tudung cream=Tok...kaler sedondon ngan Wan...suwittttt gitu
baju kurung lite purple= Ayie...baju kurung merah cair tuh=Makcik meriba Eva Natasha

6 comments:

  1. mama miya,

    hehe meriah ngan keluarga je..bukan ada org lain pon

    ReplyDelete
  2. alahai klu da ramai anak beranak mmg x kisah pun pakai baju color camna pun..kan kak...
    yang penting dapat bersama menyambut hari raya dan hati pun gembira ria..itu yg paling penting...

    ReplyDelete
  3. lin,

    tulah pasal..nak nak pulak last minit baru nak beli sumer..haishh..next year nak kene tempah awal²...senang ckit

    ReplyDelete
  4. takpe la jugak sempat jugak nak ambil gambar sefamily.. hihi.. kami tak semoat..

    ReplyDelete
  5. nadnye

    alhamdulillah..ada la jugak sekeping buat kenangan

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages