Thursday, October 1, 2009

Pertemuan di 2 Syawal

Hari raya kedua balik umah Tok pulak pukul 11am...tengahari tu bertolak ke rumah toksu(adik bongsu Tok) kat Penaga...toksu dah janji nak buat bihun sup as usual...yummy...siap ada sambal hitam + sambal merah lagik...bihun sup utara warnanya kuning tauuuu...then dapat text message from my ol' fren Ochee (member kat mrsm,matrik,uum-time nih mmg kamceng abis) nak datang beraya kat umah Tok...Ayah lak dpt call dari bos dia pon sama nk datang beraya...dalam kekalutan duk makan etc, bos Ayah dah headed to Penang...tak jadi singgah Sp sbb lama pulak nak menunggu kami...then singgah kejap umah nek tih sambil plan ngan Ayah nak masak mee kari untuk Ochee sekeluarga...balik singgah Giant SP beli bahan² nak masak mee kari....tapi...elok² sampai umah Tok, si Ochee pon sampai pada masa yg sama..adehhh wrong timing lak..ingatkan lambat lagi,sempatla balik masak....jamu kuih raya jela Ochee...hihi...


Ummi muka berlengas bersama Ochee yg maintain cun


muka berlengas(Ummi) lagik



muka berlengas (Ummi) dan kembang semangkuk


one happy family of Ochee & Mahalil...

thanks ye sudi singgah beraya ...dapat gak lepas rindu...dah lebih 5 tahun kut x jumpa

6 comments:

  1. lawa anak dara kawan akak tu...
    ;)

    ReplyDelete
  2. lin,

    anak dia tu sebijik muka mak dia waktu kecik dulu...mmg seiras sangat

    ReplyDelete
  3. ochee n ina still maintain mcm kat uni dulu.. ochee ada di mana skrg? dia ada facebook..?

    ReplyDelete
  4. Ifah,

    ala sy manade menten pun..nih tgh berusaha keras duk diet ni...hehe...ochee baru pindah shah alam...facebook id dia rosiana rahman...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages