Monday, October 5, 2009

Projek misteri Alysha

Alysha sekarang nih takleh terleka sikit...ada je 'projek' misteri dia buat...kalo kat umah Perak ni, antara projek misteri dia = meratah bawang goreng, korek span/fiber dari soft toy ikan dia, conteng buku abang/kakak etc...

Pics kat bawah ni Ayah sempat snap kat umah Tok early in the morning (dah buka baju nak dimandikan sekali Ummi cari dah hilang)...pada raya ke 3...malam sebelumnya dia duk observe her siblings & cousins main bunga api...the next day, dia lak nak main sendiri...herannya, mana le dia dapat lighter tu...sib baik Ayah memang mengekor je ke mana dia pegi





7 comments:

  1. bahaya juga kalau pandai light up lighter..
    nie mesti tgk orang lain buat pas tu nak cuba.. :>

    ReplyDelete
  2. Mama Miya,

    huhu...tapi kene sokmo closely monitor...takut lain lak jadiknya

    ReplyDelete
  3. nadnye,

    tulah...selalunya dia duk observe je..dah ada chance terus dia terai

    ReplyDelete
  4. ish mmg budak2 skrg gitu kak...haziq ari tu pernah dia pi amek rokok dan cuba hendak letak lighter sendiri..ikut2 apa baba dia buat...ishhh..risau den..

    mmg clever bebudak skrg nie...

    ReplyDelete
  5. lin

    bdk² at their age nih tgh giat observe & then mencuba apa saje...

    ReplyDelete
  6. Ish ish pandainya Alysha main sendiri..
    Risau pula, mujur ayah ikut..
    Iki kalau senyap2 mesti tengah cucuk suis, risau mak bapak :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages